Телеграм канал ''




328 подписчиков
74 просмотров на пост


Детальная рекламная статистика будет доступна после прохождения простой процедуры регистрации


Что это дает?
  • Детальная аналитика 706'628 каналов
  • Доступ к 253'001'605 рекламных постов
  • Поиск по 1'066'428'942 постам
  • Отдача с каждой купленной рекламы
  • Графики динамики изменения показателей канала
  • Где и как размещался канал
  • Детальная статистика по подпискам и отпискам
Telemetr.me

Telemetr.me Подписаться

Аналитика телеграм-каналов - обновления инструмента, новости рынка.

Найдено 307 постов

Web-страница:
Chikuart : 1 JULI
[ To my beloved mutuals or anyone who sees this message can you help us to forward this message to your channel ]

@Chikuart is open batch their 4th batch on 1 JULY 2022 at 10.00 and 19.00 WIB. Let's check our :

˳೫ 𝓣nc
˳೫ 𝓚atalog
˳೫ 𝓣estimonial

Please read the TnC first before ordering and fill the format correctly. Hopefully you've marked the date, and don't miss it!
#Canvas When cust langsung pake hasil art di profile nya: 💗😍💐💐
Web-страница:
ꭑꪱuwland ⵓ Besokk !
[ ♡ฅ(ᐤˊ꒳ฅˋᐤ♪) hi mutual ba ku tersayang.. aku ingin kalian menolongku kali ini, aku ingin kalian memberikan berita besar ini kepada banyak orang diluar sana! lukisan yang berada disini.. akan sangatlah berarti, maka.. kami berterimakasih atas bantuan kalian kali ini! ]

30 juni 2022 !
@miuwland

⊹˚.⋆ many memories that become portraits for life in the midst of the world, with many memories that are truly beautiful and captivating throughout the world and all sides of the world! °˖✧ ◝(⁰ ▿⁰) ◜✧˖° lukisan dan coretan sang pencipta yang sungguh menggemaskan! dengan beberapa manusia yang digambarkannya itu... itu sungguh menggemaskan, siapa yang membuatnya???

https://t.me/miuwland/34 membuat semua keajaiban itu! memberikan bubuk bubuk cinta yang sungguh membangun selera banyak orang diluar sana.. dengan banyaknya senyuman manusia yang berbahagia akan itu.. ♡ヽ꒰ ´ ᵕ ` ୨୧꒱ ₊˚ ഒ
Aku akan open jika hutang bulan Juni ku sudah selesai oke
Aku habis buka sketch book lama dan menemukan mini Ren, yey 💗
Изображение
WOOYYY, HAPPY 800 JETI PENGHUNI @CHIKUART!! Ayo tumpengan nasi biru
Anakku baru aja diculik sama @Mooneyo, pulang pulang jadi cakep gemes gini huhuhuhu. [Mengambil tisu 100 lembar] hiksrot hwiks hwiks huhuhuhu CKEPNYAH [melempar tisu kearah tong sampah dengan gaya Kuroko]

KALIAN POKOKNYA HARUS SUBS @MOONEYO!! Siapa sih yang ga tau @Mooneyo yang punya chibi sangat mudah dikenali dan gemes gemes banget, sekalinya gambar anime malah BOOM BANGET 🤯💗💗💗💗💗💗 ARIGATOU GOZAIMASU, KIYOO-SAN 💞
Изображение
Minna, aku sedang terharu hwiks hwiks
[To all the moots, please spread this ‘💭’ to yours. Much obliged in development for what you've got given, ideally the thoughtfulness will be multiplied ꒰ ^˵•ω •˵^꒱੭ !]

⠀ ᘏ ⑅ ᘏ
⠀ ( •̤ ༝ •̤ )
━━━∪∪━━━ ᜊ. The entryway has opened demonstrating the opening of something. This can be a notice almost everything that has been arranged in progress ⏰ more approximately it is like this brush stroke that has been displayed particularly for craftsmanship authorities. See out for us ON JUNE 29, 2022 ꒰ o . . ꒱♩ ణ˚ there will be an blast that will lead you to delight–& @GIFFYCO will hold GET OFF 20% markdown for a least buy WITH A ADD UP TO ARRANGE OF IDR 30.000. As continuously, do not disregard to perused the terms carefully. ꒰ ,,´ ˘ `,,ก ꒱ა
Изображение
Tidak sabar menunggu open, akhirnya aku punya tempat mangkal

Найдено 307 постов