Телеграм канал 'National Socialist Serbian Crew'

National Socialist Serbian Crew


207 подписчиков
144 просмотров на пост

Национална Слобода
Социјална правда

Детальная рекламная статистика будет доступна после прохождения простой процедуры регистрации


Что это дает?
  • Детальная аналитика 279'116 каналов
  • Доступ к 131'320'153 рекламных постов
  • Поиск по 520'369'994 постам
  • Отдача с каждой купленной рекламы
  • Графики динамики изменения показателей канала
  • Где и как размещался канал
  • Детальная статистика по подпискам и отпискам
Telemetr.me

Telemetr.me Подписаться

Аналитика телеграм-каналов - обновления инструмента, новости рынка.

Найдено 18 постов

Често од противника Национал Социјализма можемо чути да је он стран, туђи, прављен само за потребе Немачке. Ове критике пречесто долазе од људи који нису прочитали ни најосновнију литературу o нашем погледу на Свет. Њихово мишљење о Национал Социјализму је углавном формирано на оном што су покупили из пост-комунистичког програма наших школа, што је иронично с' обзиром да се многи од њих идентификују као анти-комунисти.

Истина не може бити даља од тога. Национални Социјализам је поглед на Свет који је прилагођен души и природи целе аријевске то јест европске расе. Борба за постојање и опстанак нашег културно-биолошког простора може бити све само не страно.

National Socialist Serbian Crew

@awakening4
Видео/гифка, 50 сек,
Национални Социјализам и Јудаизам (и по аналогији Ционизам) су дијаметрално супротстављени. Свет који ми желимо да створимо је сушта супротност оног који желе Жидови. Они желе да ми будемо њихови робови, расно измешани и збуњени, неспособни да мислимо за себе. Било која особа која би одбила да робује би била убијена. Још више од тога, они желе вашу душу. Они знају да ће изгубити на крају, зато су одлучили да повуку што више људи са собом.

Да бисмо се ослободили морамо се придржавати вредности части и лојалности и да се никад не спустимо на њихов ниво. Праведна страна ће увек бити победоносна, питање је само кад.

То носимо у себи, неки свесно, неки не. Како бисмо били спремни за тај славни дан, морамо да наставимо да тражимо нашу браћу и да их враћамо на прави пут.

Створи породицу, помози својој заједници, буди најбоља верзија себе. Сунце је још увек испод хоризонта, али ускоро ће сванути. Немој бити у заблуди, оно увек свиће.

National Socialist Serbian Crew

https://t.me/awakening4
Изображение
Драги браћо и сестре,

Вечерас је извршен пуч на Цигана. Успешно смо склонили Цигана Нигголу који је запосео овај канал од Јуна 2021. године. Овај канал ће од сада да буде фокусиран искључиво на Национал Социјалистички Покрет, једини поглед на Свет који може да спаси Белу расу.

Сматрамо да је српски национализам превише базиран на пост-ратној комунистичкој пропаганди, која окреће Србе против Национал Социјалистичког погледа на Свет.

Урадићемо све у нашој моћи да младе интелигентне људе изведемо на прави пут и да их удаљимо од старијих генерација које су инфицирале националистички покрет својим комунистичким менталитетом, а исте те генерацијe су уништиле наше животе и нашу државу. Ти људи су давно изгубљени и не желе да прихвате реалне чињенице и да се окрену ка уједињењу европских нација против међународног жидовског вируса. Исти ти људи који себе сматрају српским националистима не желе да прихвате чињеницу да су Жидови креатори свих вакцина и комплектног циркуса у вези са COVID-19 вирусом.

Жидови су одговорни за масовну манипулацију у вези са вакцинацијом, а исто тако и са историјом коју смо учили на нашим Универезитетима, основним и средњим школама.

То нам говори да не можемо зелене пасоше да идентификујемо са Кукастим Крстом, већ да те пасоше треба да идентификујемо са истим људима који су их и створили. Кукасти Крст представља ослобођење и уједињење Европљана у борби против жидовске најезде.

Овим путем желимо да нагласимо да је Циганчура Ниггола заувек уклоњен са National Socialist Serbian Crew.

Живела Победа!
Михаило Олћан "Србији је дозвољено оно што ниједној другој окупирана земља није, а то је да успостави закон и ред помоћу сопствених оружаних снага". У пролеће 1942. године он је коментарисао Холокауст и рекао "Јевреји су усрели судбину коју су заслужили". Он је објаснио и то да "Срби би требали да буду захвални што моћни немачки чекић није пао на главе српског народа, него на главе српских Јевреја уместо тога".
Изображение
Убили сте човека али не и идеју!⊕
Данас је тачно 44 године од када нас је напустио Милош Црњански.
Дело живи - Вечно присутан!
Изображение
83 година од смрти оснивача Гвоздене гарде.
Дело живи - Вечно присутан!
Изображение
"Нигде нисмо наишли на подршку. У тој борби против свих, подршку смо нашли само у себи, у свом веровању да се налазимо на раскрсници, која је од судбинског значаја за наш народ, раме уз раме са онима који се боре, пате и гину као мученици за своју земљу и своја народ..."

- Корнелије Кодреану
Изображение
14 априла 1942 године, из сремских манастира у Београд су пренете мошти Светог Кнеза Лазара, Светог Цара Уроша и Светог Стефана Штиљановића. Текст о томе, како су спасене мошти кнеза Лазара, цара Уроша и Стефана Штиљановића, улогу др Мозера, који је свакако најзаслужнији за то, те генерала Недића, који је хтео да то буде једна величанствена национална и верска свечаност.
Изображение
Да ли је данашња Србија онаква каквом су је наши преци, док су на Церу, Дрини, Колубари и Легету, са пушком у руци, замишљали да је отаџбина какву остављају њиховим потомцима? Да ли је ова Србија, затрована општом декаденцијом, та, за коју су наши преци давали животе?

Србине устани и бори се! Без борбе је победа већ у рукама непријатеља, морамо повратити част нашој нацији, морамо се одужити нашим прецима, морамо осигурати будућност за нашу српску децу!

𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐒𝐞𝐫𝐛𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐫𝐞𝐰
Двадесети новембар - дан смрти генерала Франка, истребитеља комунистичке куге у Шпанији, поклапа се са даном стрељања још једног шпанског родољуба и великог јунака - Хосе Антониа Прима де Ривере, вође шпанске Фаланге, који је пао током рата 1936. године.

Иначе, Франко никада није признао Титову комунистичку Југославију, а једну улицу у Мадриду је назвао по Краљу Петру II, кога је лично познавао, поштовао и признавао као јединог законитог владара Југославије. У својим мемоарима Краљ Петар II пише: „По повратку у Европу посетио сам генерала Франка у његовој резиденцији у Праду 1950. године... снажно сам осећао да упркос свим примедбама које се праве на рачун Франковог режима, човек треба да му буде захвалан. И у истину цео свет треба да му буде захвалан, пошто је сачувао своју земљу од комунизма и што је први на западу схватио праву вредност хришћанске цивилизације и повео на време антикомунистички покрет.“
Изображение
На данашњи дан пре 30 година ослобођен је српски Вуковар!
Изображение
@DrozdovskyRR хвала човеку зато што ми је одрадио слику за канал !
Изображение
Вођа првог српског устанка,
Командант од Сербије и Вожд српског народа Ђорђе Петровић звани Карађорђе на данашњи дан рођен је 1762 године у Шумадији у селу Вишевцу код Раче.
Дело живи! Бесмртни Вожд!
Изображение
У 70. години у Београду, после дуге и тешке болести упокојио се господин Иван Стојановић, директор и оснивач часописа и издавачке куће "Нова Искра", као и сарадник и пријатељ Цароставника, човек који је најзаслужнији за поправљање угледа и ширење лепе мисли Збора, лика и дела Димитрија Љотића и СДК-а у Отаџбини.
Нову Искру је основао 1993 године, и био је редовни гост Добровољачких сабора широм света, упознавши све виђеније и живе Збораше и Добровољце тог времена. Уз помоћ сарадника, сакупио је и објавио сабрана дела Димитрија Љотића. Поред његових сабраних дела, објавио је на стотине наслова а лист "Нова Искра" излазио је све до 2015 године. Био је редовни излагач на Београдском сајму књига.Иза себе оставио је две ћерке.
Слава му и хвала.
Вјечнаја памјат!

https://t.me/carostavnik
(Више о овом великом човеку имате на овом каналу)
Изображение
🇬🇧 : Real heroism!

🇷🇸 : Право јунаштво!

(https://t.me/serbianvolunteercorps)
Изображение
У данашње време сусрећемо се са муслиманима из разних крајева, разних нација и раса. Преко медија често смо (не)обавештени о ситуацији на Блиском Истоку, а и наше „комшије“ су нам слика и прилика исламизације која је у експанзији.
Јеврејски лоби упорно покушава да "осуди" акције муслиманских екстремиста на тлу Европе, а заправо свом силом подржава њихову окупацију Европе. Либерално-комумнистички олош који, нажалост, припада српском народу, стално се труди да „Бошњаке“ уклопи у друштво и промовише толеранцију према тим изродима српске нације.
Посматрајући ислам, и понашање припадника ислама српског порекла, с правом може се рећи да суживот са њима никако није могућ. То је једноставно схватити јер „Бошњаци“ немају своју националност. Бошњачка нација не постоји, и то су историјске чињенице, за разлику од нас Срба који имамо нашу традицију и историју, и све оно што би једну нацију чинило нацијом. Срби исламизацијом никако нису могли изгубити своју расну и националну припадност, јер су крв и гени нешто сасвим супротно од прихватања религије, коју „Бошњаци“ толико потенцирају.
Бошњаци“, попут „Рома“ имају све већа права, као некаква „национална“ мањина, док су заправо сви српског порекла, и о томе нема дискусије. Сва поента је у томе да ислам, који је њих васпитавао и одгајао, нема свест о раси и нацији. И зато њима то није толико битно. Њима је сваки муслиман „брат“, ма које он расе био. А такво размишљање аутоматски доводи до уништења гена, јер се директно одобрава расно мешање.
Ми, као српски националисти, свесни свог припадања белој раси, не можемо се помирити са надирањем ислама, како у Србију, тако и у читаву Европу. Ово „муслиманско питање“ је алармантно. Наша српска крв је у питању. Уколико ислам завлада Европом, нас више неће бити. Оно што нас држи као народ, јесте наша расна свест, коју „Бошњаци“ немају. Зато они и јесу инфериорнији од нас, али ми можемо постати још инфериорнији, ако не схватимо овај проблем озбиљно. Супротстављање исламизацији Србије и Европе је кључни фактор опстанка хришћанства и беле културе. Ислам је једна од јеврејских продужених руку. Он је директан кривац за геноцид над Србима још од 15. века

Найдено 18 постов