Телеграм канал ''




5'290 подписчиков
538 просмотров на пост


Детальная рекламная статистика будет доступна после прохождения простой процедуры регистрации


Что это дает?
  • Детальная аналитика 698'980 каналов
  • Доступ к 249'592'746 рекламных постов
  • Поиск по 1'055'525'064 постам
  • Отдача с каждой купленной рекламы
  • Графики динамики изменения показателей канала
  • Где и как размещался канал
  • Детальная статистика по подпискам и отпискам
Telemetr.me

Telemetr.me Подписаться

Аналитика телеграм-каналов - обновления инструмента, новости рынка.

Найдено 6 постов

BERITA BAIK!!!

Tonewow kini sudah sudah keluar plan data baharu RM3 dan RM5

RM3 = 2GB data highspeed untuk 3 hari
RM5 = 4GB data highspeed untuk 5 hari

Budak-budak sekolah boleh la guna.

Jika ambil plan RM3 setiap 3 hari, kalau sebulan baru rm30 = dapat 20GB data high speed.

Mana yang suka topup hari-hari, ini peluang untuk anda dapatkan data highspeed murah!

#ToneWow
#Share
Изображение
1 HARI 1 ILMU

Jika rakan-rakan semua nak dapatkan Slide Show penerangan ToneWow yang latest, anda boleh downline file ini,

Semoga membantu.

Tips terkini? Klik T.me/tipshafidz
.
Pelancaran Website Automasi Tone Wow pada malam ini!

Jumaat (24 Jun 2022)
Jam 9 malam
Live di FB Page KerjaSimpleDotCom
(www.fb.com/kerjasimpledotcom)

Anda ada masalah ini?

1. Penat nak closing.
Kalau prospek tak minat nak kena follow up lagi. Renyah kan?

2. Malas nak servis rangkaian.
Nak kena daftarkan, kena pos, kena servis, kena guide lagi cara promote, kena keluar modal nak reward.

3. Network dah makin lemau.
Komplen letih nak cari orang.. susah nak berkembang.

4. Ada dealer aktif buat pendaftaran.
Tapi mostly user je, dealer susah nak dapat.

Anda mesti tonton live malam ni. Saya ada penyelesaiannya.

Malam ini apa yang istimewa, akan ada harga offer kaw-kaw untuk anda dapatkan sistem ini.

Sebarkan pada rangkaian anda..
Изображение
Bukti kelajuan ToneWow tiada speed caps!
Видео/гифка, 15 сек, IMG_6979.MP4

Найдено 6 постов