Телеграм канал 'Борбени Ефективи Телеграм-канал'

Борбени Ефективи Телеграм-канал


6'173 подписчиков
2'758 просмотров на пост

Датум оснивања 24.10.2019 Званични сајт http://www.bog-rata.com/

Детальная рекламная статистика будет доступна после прохождения простой процедуры регистрации


Что это дает?
  • Детальная аналитика 262'706 каналов
  • Доступ к 119'170'345 рекламных постов
  • Поиск по 471'274'338 постам
  • Отдача с каждой купленной рекламы
  • Графики динамики изменения показателей канала
  • Где и как размещался канал
  • Детальная статистика по подпискам и отпискам
Telemetr.me

Telemetr.me Подписаться

Аналитика телеграм-каналов - обновления инструмента, новости рынка.

Найдено 728 постов

Овде можете 👉 у коментаре да постављате све нове вести (видео+фото) које се искључиво тичу кризе на административној линији и северу Косова и Метохије. време 23:11ч

❗️Вести у коментаре ⤵️⤵️
⚔️ Командант здружених шиптарских специјалних јединица које се тренутно налазе на адм.прелазу Јариње 🚩 Бесарт Ахмети, након што му је неко каменицом или мотком разбио главу док се ку**ио (да не буне забуне ради се о међуалбанском сукобу).
Изображение
⚡️ Дипломатске активности: Што се тиче ЕУ Србија ће се по свему судећи у перспективи ослањати на земље које чине Вишеградску групу. О томе највише сведочи данашњи одлазак српског председника у пријатељску Мађарску где ће се срести са Виктором Орбаном а најавио је и долазак пољског председника у Србију крајем ове године (посета након неколико деценија паузе).

Са друге стране Приштина кренула у велику офанзиву преко Вјосе Османи која се разлетела по ходницима скупштине УН где као утвара пресреће делегације појединих држава тражећи да уложе максималне напоре да код својих суседа излобирају признање за лажну државу Косово. На овом плану видљива регионална координација са албанским савезницима (тзв. антисрпска коалција) са представницима Хрватске, БиХ и Црне Горе.

На барикадама (Косово и Метохија) стање мирно. Срби ту, као и башибозлук разноразних полицијских и војних специјалних јединица ковоских * снага безбедности. Могућа појава унутрашњих провокатора. На такве појаве окупљени Срби морају да буду спремни и да на време идентификују уљезе.
⚡️🇷🇸 Део српских војнополицијских снага изашао данас поподне на један пропланак одакле пуца поглед на долину реке Ибар код адм.прелаза Јариње.

Овде можете 👉 у коментаре да постављате све нове вести (видео+фото) које се искључиво тичу кризе на административној линији и северу Косова и Метохије. време 19:57ч

❗️Вести у коментаре ⤵️⤵️
Изображение
⚡️🇷🇸 Ево га снимак са топографског објекта на коме су наводно виђени "српски снајперисти". Реч је о обичним новинарима којих на овом простору има доста и који се труде да козјим стазама и богазама дођу до најбоље позиције за екслузивни материјал. То на крају крајева и оправдава онакав аматерски став приликом осматрања са брда.
Видео/гифка, 23 сек, Шлёпнул.mp4
⚡️🇷🇸 Ево је и кота на којој су према шиптарским медијима (са ознаком хитно) наводно примећене јединице српске полиције. Наши људи који су на Јарињу упорно гледају у ово брдо и ништа нису приметили.
Изображение
⚠️🇷🇸 Тренутна ситуација на Јарињу коју је направио наш члан. Према његовим речима на лицу места се налази више стотина људи и како дан пролази све их је више.

На пункт јеиз оближње пилане стигло и дрво пред надолазећу ноћ. Атмосфера је мирна и опуштена. Људи се друже, ћаскају, међусобно упознају... јако лепа прича.
Изображение
⚔️Припадник специјалних јединице косовске * полиције наоружан снајперском пушком 🚩 Remington M24 на којој се налази пригушивач.

Пушка се производи у два калибра: 7.62×51mm NATO (M24, M24A2) и .338 Lapua Magnum (M24A3). Ради се о оружју које поседује обртно-чепни затварач. Ефективни домет: 800-1500м. Што се тиче оптичког нишана не види се баш најбоље одавде али мислим да је у питању модел 🚩Leupold Mark 4.
Изображение
⚠️ Извршена је нова смена припадника специјалних снага косовске * полиције на Јарињу и Брњаку. У близини оба пункта има преко 100 полицајаца са двадесетак оклопних возила јавља репортер РТС-а.

Окупљени Срби на протесту спремају огрев за импровизоване пећи у шаторима. Иако је лоше време, окупљени на протесту кажу да нема померања.
Изображение
⚔️ Тзв. Косовска*полиција демантовала вест да је на Брњаку дошло до инцидента у коме је покушано хапшење једног Србина, те да се том приликом умешала патрола КФОР-а која је то спречила.

Они су ову вест назвали тендециозном дезинформацијом.
⚔️🇷🇸 Баш сада гледам овај снимак кога је објавио члан "Дионисије" (> види коментаре) на коме се види покрет Војске Србије али без прецизирања датума. Шта би по вама ово могло да буде.
Изображение
⚔️ Талибани у свом елементу. Након повлачења Војске САД и њених савезника из ове државе бројни талибански борци су горе и кланце заменили уређеним касарнским објектима, на које се још увек привикавају.
Видео/гифка, 62 сек, Шлёпнул.mp4
❗️Обавештење: На појединим телеграм каналима се појавила лажна инфо да је овај канал објавио видео на коме се на тегљачима налазе обт Т-72Б1МС "Бели орао" који иду у правцу административне линије, те да је потом кроз неколико секунди исти видео обрисан.

У ствари један од наших чланова је у коментаре поставио тај видео и након админове реакције да се ради о Новом Пазару и припремама за вежбу на Пештеру, он је од истог члана обрисан. Чисто да се зна.....
⚡️🇷🇸 Реализована ноћна смена тзв. косовске * полиције (Росу, NJSI + Бригада за рапидно реаговање) која је термин померила у ситне сате не би ли некако спречила под**бавање од стране окупљених Срба што на ширем психолошко-пропагадном плану има деструктивно дејство када је у питању ауторитет ових снага. Међутим, не вреди. Опет су адекватно дочекани од дежурне екипе.

Што се тиче адм.прелаза Јариње тамо се налази 150-200 Срба а део њих је направило фестивалску атмосферу где се умерено пије кувано вино и ракија и пуштају патриотске песме. Слично је и на прелазу Брњак. Ситуација је мирна и под контролом.

Овде можете 👉 у коментаре да постављате све нове вести (видео+фото) које се искључиво тичу кризе на административној линији и северу Косова и Метохије. време 05:27ч

❗️Вести у коментаре ⤵️⤵️
Видео/гифка, 34 сек, Шлёпнул.mp4
⚡️🇷🇸 На Јарињу и Брњаку мирно. Ништа се не дешава. Сви на својим позицијама. Народ поново почиње да се окупља у већем броју. Блокаде гранитне. Косовска * полиција (укључујући и делове Бригаде за рапидно реаговање "Вукови" чиме је флагрантно прекршен Међународни споразум из 2013.године) око својих возила са пушкама у рукама. На терену ангажоване њихове најбоље војно-полицијске јединице. Ротације иду на сваких 12ч.

Овде можете 👉 у коментаре да постављате све нове вести (видео+фото) које се искључиво тичу кризе на административној линији и северу Косова и Метохије.

❗️Вести у коментаре ⤵️⤵️
⚔️🇷🇸 Запажање: У разради различитих сценарија наше снаге би посебну пажњу требале да посвете тактици снајперских и контраснајперских дејстава, укључујући квалитетно маскирање ватрених позиција. Да се између осталог спрече губици у ж/с, али и испуни жеља окупљеним Србима. Не знам какво је ваше мишљење о овој сугестији.....
⚔️🇷🇸 Фамозни снајпериста који је данас ничим изазван представљао главну разоноду окупљеним Србима из Ибарског Колашина.

Овде можете 👉 у коментаре да постављате све нове вести (видео+фото) које се искључиво тичу кризе на административној линији и северу Косова и Метохије.

❗️Вести у коментаре ⤵️⤵️
Изображение
На северу Космета примећени припадници 🚩Бригаде за рапидно реаговање тзв. КСБ (Косовска * војска) који су пресвучени у униформе специјалних јединица "Росу". На отегнутом ранцу се види званични амблем ове бригаде.

Овде можете 👉 у коментаре да постављате све нове вести (видео+фото) које се искључиво тичу кризе на административној линији и северу Косова и Метохије.

❗️Вести у коментаре ⤵️⤵️
Изображение

Найдено 728 постов